Ilda
August 2006
   
Ilda og Corinna tager flyet for at besøge os nogle dage i juli 2006. Vi afhenter dem i lufthavnen ved Firenze og benytter lejligheden til at vise Ilda Firenze. Her står de sammen med Else foran domkirken og dens klokketårn. Til højre et 'close-up' af de to med domkirkens overdådige udsmykning i baggrunden.
   
Vi vandrer rundt i bymidten og kommer selvfølgelig også til Ponte Vecchio, som vrimler med turister. Udsigten med Else i forgrunden med menneskemængden, buerne, floden, landskabet i baggrunden kan gøre selv guldmaleren Eckersberg misundelig. Til højre de tre igen.
   
Ilda tager et billede af Palle, Corinna og Else under busten af Benvenuto Cellini, den mest berømte guldsmed i Firenze. Ponte Vecchio er jo stedet for handel med guldsmykker. Vi står med ryggen mod vest, og vi spadserer derefter langs den sydligebred af Arno og kommer til den næste bro, hvor vi så bag ved Else, Corinna og Ilda kan se tilbage på Ponte Vecchio.
   
Dagen efter tager vi en tur til Trasimeno søen og nyder den dejlige sejltur ud til Isola Maggiore. Corinna og Ilda her til venstre med øen i baggrunden og til højre med kysten i baggrunden.
   
Vi viser selvfølgelig også Ilda udsigten fra vores terrasse, og senere skal vi ud at se på byen. Her står de foran døren før den bliver sat i stand.
   
Der skal selvfølgelig skrives postkort, og det ordner vi ved bordene uden for baren La Luna. Det er markedsdag, så der er et herligt folkeliv på gaden.