Tower Records
Optagelse af cd januar 2009
   
Her ovenfor ses Sprattenborg i dejligt klart vintervejr med en sen eftermiddagssol. Inde i værelset ved siden af tårnet befinder Johns studie sig. Jeg er kommet til Fyn for at lægge sidste hånd på en indspilning af en gammel melodi, Min Trodsbekendelse. John ankommer lidt efter mig.
   
John foran huset i Sprattenborg. Vi går ind i studiet. Det drejer sig mest om en harddisk foran skærmen, som bruges til optagelse som i store træk dirigeres via den software, som befinder sig i computeren. Her er vi i stand til at tilføje effekter, samle flere indspilninger, tilføje kor og meget andet godt.  Der er gået mange timer forud med at finde frem til det rette arrangement. Studiet hedder Tower Sound Studio.
  
Efter at jeg har indsunget og indspillet rytme på min western-guitar, indsætter John nogle klokker ved hjælp af keyboardet, som blot sender tonernes beliggenhed ind i computeren, som så kan tildele dem en hvilken som helst klang.
          
Undervejs laver han forstærkninger af rytmen med Fender Telecasteren og til allersidst sætter han noget lækkert lead-guitar i bedste Robbie Robertson stil ind. Min trofaste western-guitar ligger på sofaen.
       
Jeg synger løs på billederne herover.
Her er så resultatet af 3 års arbejde med mine melodier. Klik her for at se mere om cd'en. Her kan du også komme til at læse tekster, læse om baggrunden og høre melodierne.
    
Senere på året, nærmere betegnet i august, kommer John og hans kone Kirsten til Varde for at besøge os, og John kan overdrage mig et forbedret remix af min melodi. Vi får snakket musik, om filosofi, om løst og fast, og hygger os kort sagt sammen. Her her der et par billeder fra haven. Som det ses, er der fint vejr i Danmark.