40 års studenterjubilæum
14. juni 2008

I 1968 - året som siden er blevet kendt for mange ting, men ting som vores klasse dengang knap nok registrerede, ifølge Jan - blev vi studenter fra Mulernes Legatskoles Gymnasium. På billedet herover befinder vi os alle 23 med vores fine huer og pæne tøj. Herunder skal vi så se, hvordan vi har ændret os i de 40 år, der er gået siden da. Vi starter med at mødes i skolegården, hvor vi midt under ankomsthyggen er nødt til at søge ly i cykelskuret på grund af en uventet byge. Men det får selvfølgelig minderne frem, da det også var sådan vi stod for 40 år siden.
   
Hanne, Helle og Jan har planlagt dagen (og tak til dem for det) og det er meningen at vi skal starte med en tur på Odense Å med flod-båden fra Munke Mose mod Carlslund, hvor der indtages forfriskninger. Her ses vi så mens vi venter på båden. 16 personer er mødt op, og der udveksles mange gode historier. Mogens Kjærbye troner i midten af det første billede. Ved siden af Birger og Søren.
    
På næste ses Kira og Birthe i snak. Her er også lidt flodstemning med snak, Mogens og Mogens og Jan. 
    
Helle, Lone og Ingelise fanget af fotografen, ligeledes Hans.Peter og Mogens Kjærbye.
    
Jeg går en lille tur rundt omkring huset og den store have og får lidt indtryk.
    
Mogens Krabek, Helle, Hanne og Jan lytter koncentreret til - vistnok - Hans Peter.
    
Efter flodturen går vi alle sammen hen til Hanne på Karen Brahes Vej 7 for at få os en forfriskning. Mogens Krabek, Hanne og Lillian i samtale.
    
Samtalerne går også hen og bliver lidt filosofiske. Helle lytter til Søren, som gør rede for sin undren over udtrykket At slå tiden ihjel. Mogens Kjærbye og Birthe lytter med.   
   
Mogens Krabek har også fat i et fotoalbum, mens John, Ingelise og Birger slapper af. 
    
   Leif og Kira benytter også lejligheden til at kigge i gamle fotoalbums, mens Lillian og John snakker. Her ses Birthe i et meditativt øjeblik.
    
Leif og Kira i det muntre hjørne, og vores ambassadør i London, også kaldet Birger, har det store smil fremme. 
    
Sidste punkt på programmet er middag på Clarion Hotel Plaza, Østre Stationsvej 24. Her udenfor modtager vi vores engelsklærer, Larry Sundwall, som er i fantastisk form. Han holder sig, som om der ikke er gået en dag. Her i samtale med Leif og Hans Peter.
    
Marian ankommer også ved denne lejlighed og bliver budt velkommen af Leif. Herefter bliver vi alle bænket ved bordet til en dejlig middag, hvor snakken gå livligt.