Genforeningsfesten i 2000


Tiden går og 35 år efter ser vi så allesammen sådan ud. Dette gruppefoto er fra aulaen på Korsløkke Skole. Det blev taget på basis af et billede fra skoletiden, som Henning havde og han dirigerede rundt med os så vi stod på den rigtige måde.
Herunder er der mulighed for at genopleve den hyggelige komsammen på Mørbradkongen i Odense den 28. oktober 2000 ved hjælp af en kavalkade af gode billeder.

    
Hanne, Bertil og Margit.
     
Ingrid, Birgit, Poul Henning og Ingelise.
    
Jørgen, Edel, Merete og Palle.
    
Henning, Fru Poulsen og Lis.
    
Jette og Vibeke. Lissi og Bente.

Margit kommer!
I forbindelse med vores sammenkomst var der følgende lille notits i avisen:

I aften holder en flok gamle klasse­kammerater fra Korsløkkeskolen fest på Mørbradkongen i Benediktsgade. Forinden har de 17 elever; der fik realeksamen 1965, besøgt deres gamle skole sammen med deres daværende klasselærer Kirsten Poulsen.
Og Margit fra Thuresensgade kommer også! Hun blev for næsten to måneder siden efterlyst i avisen, idet hun var den eneste, man ikke kendte adressen på. Men en læser i Næsby så efterlysningen og satte hende i forbindelse med klassekammeraterne.
Og Margit, som i skoletiden hed Jensen til efternavn, kommer til festen helt fra sin bopæl i Bruxelles.

Og Pylle var også med! 

Og her en lille artikel og billede af Lis og frøken Poulsen, i vores lokale ugeavis. Det drejer sig om en artikelserie hvor man kan indstille en, man synes om, til at modtage en buket blomster.