Afslutning på Statsskolen med klassen 2d
25. september 2008

Min sidste skoledag fejrer jeg sammen med 2d, og her er vi alle sammen før de allersidste prøver i intelligens løber af stablen. Billedet taget af min kollega Lars Mikkelsen. Jeg har også bedt min støttepædagog H.C. at tage individuelle billeder af klassens elever. Og herunder kan vi se, hvad der kommer ud af det.
   
   Herover til venstre Laura og Tue i rigtig skarp Bond attitude. Derefter Anne og Nuran i mere normal pæn udgave.
    
Til højre kommer Emils aggressive natur helt til udfoldelse. Stine og Amanda lader sig dog villigt overmande. Thomas i en meget følsom og tiltalende udgave. 
    
Pip er glad, men måske lidt betuttet, mens Camilla viser sin smilende side. Caroline og A.K. i et intimt øjeblik.
   
Mike er lidt i tvivl om hvorvidt han skal tage fotografen alvorligt, men Simon har fundet ud af, hvor han skal kigge.  Nathalie bliver trøstet af Christina P, mens Signe tager det hele med et smil
    
En glad Aysegül flankeres af de to hætteklædte skønheder Mathilde og Simone. På  første række hygger Charlotte, Susanne og Camilla sig.
    
Og så er der Marilina og Christina ved siden af Simon. Og sidst, men ikke mindst - Lærke og Josephine.
         
Men fotografen skal også have sit eget  billede - her til venstre H.C. i Playboy udgave. Til højre derimod øver han sig i at blive lærer, og hvis man ikke vidste bedre kunne man godt være i tvivl om hvem der er læreren. 
             
Som nævnt i begyndelsen er dagens tema intelligens. 2d skal bevise, at de i hvert fald ikke tilhører The Dumbest Generation. Faktisk lykkes det og derfor bliver der hyppigt uddelt præmier. Her ses Pip i gang med at rode efter noget spændende i præmiesækken. Og til allersidst er jeg i gang med at instruere klassen i hvordan man bedst præsenterer sig.