Riddersholm ordner taget
Den lyse have juni 2005
    
 Tirsdag d. 7. juni 2005 kommer Svend Riddersholm for at reparere nogle rygsten og tagsten på taget. Vejret er lige til den slags arbejde, høj sol men uden at det af den grund bliver alt for varmt. Hele denne forsommer er faktisk ret kølig. Mørtlen nedenunder stenene er smuldret væk, så for at forebygge værre skader skal der tætnes.
    
Svend sætter stilladset op og går i gang med at udbedre.
     
 Da planterne i haven står med flotte blomster, benytter jeg mig af lejligheden til at tage nogle billeder af haven samtidig med.Efter at de syv store lærketræer blev fældet i efteråret 2004 er der blevet så dejligt lyst mod vest. Her ovenfor til højre står staudebedet med birketræet, som fik lov til at blive stående.
    
Der er ikke megen planlægning i haven. Ved stubbene efter de fældede lærketræer vokser der en frodig underskov op af gule valmuer - jeg ved ikke hvor de kommer fra - og i det andet hjørne er der liljekonvaller.
         
Lidt køkkenhave er det blevet til. Rabarberne lader aldrig vente på sig. De giver godt hvert år. På forsiden af huset står den røde rhododendron flot.
      
 Ude ved vendepladsen står vores japanske dværgblodær flot og det egetræ jeg har plantet har efterhånden vokset sig stort.
     
Svend arbejder energisk.
    
Der er en del tagsten der skal ordnes, men hele arbejdet klares på en dag.