Vores naboer på Lumbyesvej
August 2004
        
I august 2004 tog jeg disse billeder af vores naboer på Lumbyesvej. Vi havde en dejlig aften sammen, hvor vi snakkede om alt mellem himmel og jord, og vi serverede mad inspireret af Italien og med italiensk vin. På billedet ovenover til venstre er Niels i gang med at skænke ud. Han underholder sig på næste billede med Eva.
   
 Eva er gang med at sige noget til en storsmilende Titte. Derefter tager Eva og Titte for sig af de italienske søde sager til kaffen.
    
På de næste billeder følger Bent opmærksomt med. Helt tilfældigt siger han ikke noget på disse billeder, for han havde meget at fortælle. Og så kigger han opmærksomt mod sin venstre side.  
    
Det er Else, der er i gang med en beretning, og senere tager Niels dette billede af Else og mig, så ringen rundt om bordet kan sluttes. Til sidst omkring bordet er der Johan, Evas mand.
    
 Her kigger han op på fotografen og til sidst fanger Niels mig i en interessant snak med Johan.
    
Bent bor i huset i venstre, og taget af vores hus kan ses til højre. Han har en stor hæk at pleje og nogle smukke rosenbede foran huset ud imod vejen. Titte og Niels bor i huset til højre, her omgivet af en flot velplejet have, Lumbyesvej 8. Birketræet til venstre skygger og må desværre lade livet.
    
Til venstre Lumbyesvej 10, hvor Johan og Eva bor. Huset er skærmet af en hæk og træer. Som tilbehør en flagstang. Til sidst vores hus, Lumbyesvej 9, som er næsten helt skjult af bevoksning.