Prichsenstadt
Et ophold i Prichsenstadt juli og oktober 2017
   
Hver gang vi rejser til Italien, gør vi ophold i den lille by Prichsenstadt, Romantisches Prichsenstadt. Den præsenterer sig smukt med sine mange gamle bindingsværkshuse. Den ligger i et vindyrkningsområde, så derfor er flere af husene udsmykket med vinranker.
    
Bygningen herover til højre er en restaurant som hedder Zum goldenen Adler, og vi spiser for det meste her og vælger vores favoritret: Fitness Teller, som er en salat kombineret med et kyllingelår. Meget lækkert.
     
I sommerperioden er det muligt at være i deres Biergarten. På billedet til venstre står tjeneren og taler med en kunde og når hun ser os, ved hun straks hvad vi skal have at spise. Vi får også altid det samme at drikke: Else en stor Weizenbier, og jeg mineralvand.
    
Vi vandrer tilbage til der hvor vi overnatter: gennem porten i tårnet.
    
Vi har næsten altid værelset oppe til højre på første sal.  Morgenmaden er overdådig og her er Else i gang med at forsyne sig.
    
Vores plads er nede i hjørnet, og efter morgenmaden er vi her parat til at rejse tilbage til Danmark.
    
Og på vej sydpå er vi igen i Prichsenstadt, og her har vi lejlighed til at snakke med vores værtinde.

Hun er altid meget imødekommende og giver sig tid til at snakke.
    
Her nogle indtryk af stuen og morgenbuffeten
    
Vi har også gjort det til en tradition at gøre ophold i Bolzano når vi rejser sydpå. Her er vores yndlingsbar, og selv i oktober sidder folk udenfor og får deres drinks. Vi tager altid en spritz (eller to), og mens vi drikker den, får Else sendt en sms til Danmark.
    
Her nogle indtryk fra det marked, som er i byens centrum. Det er der hele året rundt, alle dage undtagen søndag!