Orienteringsløb - divisionsløb i Tybrind
20. marts 2011
   
Det er lykkedes at få 30 løbere tilmeldt til divisionsløbet i Tybrind plantage, hvor vi skal kæmpe mod OKE og OK Syd. Ved ankomster ser vi afmærkningen på landevejen og finder frem. Hans, Jette og Søren er allerede ankommet og vi råhygger inden klubteltet når frem.
   
Lidt efter kommer Anette og Klaus. Humøret mangler ikke noget. OKE er allerede ved at sætte klubteltet op under kyndig ledelse af Tonny og Jørgen.
   
Mogens ankommer med klubteltet og Hans og Erling går i gang, og lidt efter hjælper også Søren med at finde hoved og hale på alle stængerne. Imens finder Klaus sin brik frem af æsken.
   
Til sidst får de tre lagt teltdugen over stængerne og vi har fået vores midlertidige hjem. Henne ved starten er de første løbere ved at blive sendt afsted.
   
Lau er kommet ind i startslusen og har kun et par minutter til starten. Her er også et indtryk af den energi der udfoldes ved starten.
   
Imens står de næste klar til at komme i gang. Jørgen og Monika finder deres starttider frem ved opslaget, hvor kortet også hænger.
   
Ved kiosken er der allerede godt gang i salget. Efter løbet får Eskil og Thomas snakket lidt.
   
Efter ankomsten i mål har Kurt brug for væske både til at drikke og til at hælde over skrammerne. Lidt senere kommer Erling i mål. Vi fik senere en del at vide om hans løben frem og tilbage. Moralen: overse aldrig en post.
   
Her står han så i målet sammen med Ole Gadsbølle fra OKE. Begge to hiver godt efter vejret. Lidt senere kommer Arne i mål.
   
I målteltet har de travlt når alle løberne kommer i mål. Lene styrker sig efter løbet, mens Erling forklarer Søren om sit forlængede løb.
   
Efter ankomsten i mål ønsker en svedig Per at se hvordan han figurerer på resultattavlen. Hans og Jette får sig en hyggesludder.