Julefrokost for tennis 55+
15 december
   
Den 15. december 2010 afholder vi seniorer i Varde Tennisklub en julefrokost på Rådhuscafeen. Kis og Irma har sørget for at bestille bord, og jeg har valgt at spadsere derned for at kunne tage nogle billeder i det dejlige frostklare solskinsvejr. På vej indad mod byen ad Vestre Landevej går bommene ned og Nebelgrisen skal passere. Jeg fortsætter ned gennem Vestergade.
   
Det er midt på dagen på en ganske almindelig onsdag (vi efterlønnere/pensionister har mulighed for at benytte os af det), så derfor er der endnu ikke så mange på gaden for at gøre juleindkøb. På torvet kan man dog se på kalenderen, at det er december.
   
Her er så Rådhuscafeen, og jeg tager også lige et billede af det gamle rådhus med nisserne (Varde er jo nissernes by) og Skt. Jacobi Kirke.
   
Vi venter lige på at de sidste skal ankomme, og her er det Niels, der får sig en snak med Erik mens Kis og Sven ser til. Så bliver vi ellers bænket, og der er øl og en god frokostanretning. Irma, Niels og Alex er ved at gøre sig klar.
   
På den ene langside lytter Sven, Irma, Niels og Alex - sandsynligvis til Kis, som vi så ser på det næste billede sammen med Erik.
   
Det bliver en meget hyggelig komsammen, hvor både alvorlige men også mange muntre ting - som det fremgår af billedet - bliver behandlet. Bagefter lykkes det mig at fange en forbipasserende, som jeg får til at forevige os foran Rådhuscafeen.