French Open
Maj - juni 2010

       
Atter i år, 2010, er vi taget til Paris for at overvære tennis turneringen French Open, og denne gang har vi sikret os billetter til de store baner med alle de store spillere, så forventningerne er store. Vejret er køligere end sidste gang, men heldigvis holder det tørvejr med enkelte dryp en gang imellem. Først har vi Else på den store allé mellem de to store arenaer Philippe Chatrier og Suzanne Langlen. Her er der også mulighed for at forsyne sig, så Bo og Corinna er igang.
   
Den første kamp er mellem Maria Kirilenko (Rusland) og Francesca Schiavone (Italien), som ender med en sikker sejr til Schiavone.Vi befinder os på Suzanne Langlen, og Else, Corinna og Bo er her på nogle gode pladser-
   
Efter kampen klapper vi allesammen og gør os klar til det der for os er dagens højdepunkt: Caroline Wozniacki mod Flavia Pennetta fra Italien.
   
Det bliver til en rigtig tæt dyst, som længe ser ud til at kunne tippe til begge sider, men i det lange løb slider Caroline sejr til sejren
   
Her er hun mens hun venter på at få nogle bolde. Bagefter ser vi Robin Söderling (Sverige) mod Marin Cilic (Kroatien).
   
De har begge to nogle imponerende servebevægelser. Bo og Corinna får undervejs en glubende appetit som skal stilles. Her står de på trappen, mens de venter på at kunne komme ind på deres pladser.
   
Den sidste kamp denne første dag, søndag d. 30. maj, er mellem Andy Murray (Storbritanien) og Toma Berdych (Tjekkiet). Den bliver uheldigvis afbrudt på grund af regnvejr, men senere vinder tjekken.
    

   
Næste dag er det fint vejr og vi starter med en rigtig god kamp mellem Novak Djokovic og Robbi Ginepri (USA), som Djokovic som forventet vinder. Else sørger for at forsyne os med baguettes og mineralvand. Det kan være lidt trangt at nå frem til pladserne, men alle de andre tilskuere flytter sig velvilligt. Corinna er også på vej ind, mens Bo venter på maden.
   
Inden den næste kamp skal starte går vi helt op til kanten af Philippe Chatrier arenaen for at tage billeder, og her er Corinna og Bo med Paris i horizonten. Næste kamp er mellem verdensetteren Serena Williams fra USA mod Shahar Peer fra Israel. I begyndelsen går det godt for Peer, men så tager Serena fat med tunge slag, og så er den kamp afgjort.
   
Undervejs under kampen skal jeg på toilettet og kommer ud på den store plads mellem Philippe Chatrier arenaen og Court 1, hvor en maxi-skærm på musketerpladsen viser de store kampe. Her kan man se Serena Williams og Shahar Peer mens de forsyner sig med væske i en pause. Tilbage på pladsen ser jeg Serena række hånden op efter sin sejr.
   
Men så kommer der en stor oplevelse. Selveste Rafael Nadal (Spanien) skal spille mod Tomaz Bellucci fra Brasilien. Det bliver en rigtig god kamp med fremragende spil.
   
Sidste kamp denne dag er mellem Jelena Jankovic (Serbien) og Daniela Hantuchova (Slovakiet), hvor Jankovic hurtigt får overtaget trods Hantuchovas ihærdige indsats. Efter endnu en dejlig og spændende dag på Roland Garros tilbage til vores hotel, som ligger i et hyggeligt og spændende kvarter i Paris.