Grundlovsmøde med Dansk Folkeparti
  
På Marsvinslund ved Kjellerup, Viborg
5. juni 2016
    
Vejret på grundlovsdagen i år viser sig fra sin bedste side, og vi har besluttet os for at tage til et møde oppe ved Viborg. Det er dejlige omgivelser, på en herregård fra 1700-tallet, med store træer og en stor græsplæne bag ved hovedbygningen. Der er gjort klar med overdækkede sidepladser. Vi kommer lidt tidligt og får derfor gode pladser og starter med at spise vores medbragte frokost.
    
Her sidder Else klar ved bordet og læser avis mens vi venter. Talerne begynder at ankomme, og  her ses Anders Vistesen med jakkesættet og Else har selvfølgelig allerede benyttet lejligheden til at hilse på ham.
    
Anders Vistesen hilser på alle de fremmødte og fortæller også at han er nødt til at systematisere det, ellers kan han ikke huske hvor langt han er nået. Else har også travlt med at forsyne os med den gratis kaffe.
    
Den første taler er Karina Due. Hun prøver at illustrere Danmarks opbygning ved hjælp af en lagkage, som en anden bygger undervejs mens hun taler. Her er det fine resultat til venstre. Det skærper selvfølgelig appettitten, så derfor er der senere kaffe og kage. Kagen til højre bliver skåret ud i portioner sammen med flere af samme slags.
   
Her sidder vi så og hygger os med kaffe og kage, og så ankommer Jesper Langballe. Her ses han sammen med Amders Vistesen.
    
Han får sig også et stykke kage mens han venter på at komme til. Han har talen klar ved hånden. Bagefter slutter jeg mig til gruppen af folk, der vil tage billeder af de fire talere: Jesper Langballe, Anders Vistesen, Dennis Flydtkjær og Karina Due.