Blodslitet - orienteringsløb i Norge
En tur til Källviken i Sverige med medlemmer fra OKE og OK West 14. - 19. oktober 2011
    
Per havde gjort opmærksom på klubbens hjemmeside om Blodslitet, ultra-lang løbet i Norge og havde fået ordnet indlogering et dejligt sted i Sverige ikke langt derfra, Källviken. Vi har meldt os til og dagen efter ankomsten til Sverige tager vi turen til Norge for at deltage. Ved ultra-lang løbene er der hvert kvarter samlet start i hver klasse, og her står Per og Mogens klar ved deres række. Ovre bag ved dem kan man  se det klippeområde, vi skal op og løbe i. Lidt efter begynder de andre løbere at ankomme og finde deres pladser.
   
Så går starten og alle styrter afsted. De første par hundrede meter er det op ad en grusvej, derefter starter eventyret - og strabadserne - i det diffuse klippefyldte terræn.
   
Så er det min tur. Jeg har fundet min plads i rækkerne. Så er vi lige ved starten.
   
Herefter går det op ad stien til klippeterrænet. Her er min bane: Klik Alle løjper på nett, derefter H15-16, D35, D40, H55, H60. 10,2 km i luftlinje og over klipper og moser. Efter 2 timer og 45 minutter vender jeg tilbage og er her ved at løbe i mål.
   
Det er et dejligt efterårsvejr med sol og en let vind. Jeg fortsætter i mål.
   
Det var strenge, men det var også dejligt. En stor oplevelse. Der er meget at snakke om bagefter i Källviken i hyggerummet, hvor banerne bliver gennemgået.
   
Rummet vi sidder i befinder sig i venstre ende af den barak, vi boede i. Barakken set udefra næste dag.