OK West stævne i Blåbjerg Plantage
Divisionsturnering den 1. maj
   
OK West er trådt til med kort varsel og arrangerer divisionsturnering i Blåbjerg Øst Plantage. Vi er heldige med vejret, som er varmt og solrigt uden alt for megen vind. Her er løberne ved at indfinde sig påstævnepladsen og herefter går de ud til start.
   
I første bås skal løberne have udleveret deres kontrolkort og det tager Henrik og Palle sig af. Jette tager sig af at få sendt løberne på de lette baner afsted efter en grundig forklaring.
   
I fjerde bås samler løberne deres respektive kort op for at gøre sig klar. Denne del af arrangementet tager Ivan sig af. Hele startfunktionen er Arne leder af.
    
Hans sørger også for at løberne er klar lige før starten går. Lidt derfra tager Lene og Monika sig af børnebanerne. De har mange kunder, hvoraf nogle endda køber banen flere gange.
   
Der er ingen nedre grænse for deltagernes alder, og der skal også en grundig forklaring til. Monika styrer alt papirarbejdet.
   
Lidt senere begynder løberne at komme i mål, og efter registreringen ved den sidste postenhed vakler de videre til campingvognen, hvor de skal aflevere emit-brikken.
   
Her sidder Eskil klar til at tage imod dem og printe stræktider ud. Inde i campingvognen styrer Mogens det tekniske. Kortkonsulent Flemming Nørgaard fra Pan siger: Intet kort, ingen sport. Mogens siger: Ingen beregningsevne, intet stævne. Sven følger med på skærmen.
   
Erling sørger 'løbende'for at få hængt resultater ud. Alt imens løberne diskuterer oplevelserne og genvordighederne.
   
Det er en relativ varm dag, så Peter har nok at gøre med at få skænket op til de tørstige, og i kiosken sørger Else for de sultne. De er især interesseret i kage og slik.
   
Stævnet er perfekt. Dog har nogle løbere lige nogle bemærkninger til især én post, som de har haft besvær med. En af dem udpeger den på kortet for banekontrollant Sven og banelægger Erik. Det er posten på den udløber, som pilen peger på på kortet. Sven forklarer: kortet bygger ikke på Cowi kurver, og der er faktisk to udløbere lige ved siden af hinanden. Men posten er sat på den udløber, der ligger i den rigtige afstand fra asfaltvejen.
   
Til sidst bliver der slappet godt og grundigt af på stævnepladsen. Det har været en dejlig dag i skoven, både for løbere og arrangører.