H. C. Ørstedskollegiet

              

              

 Jeg læste engelsk og filosofi på universitetet fra 1968 til 1976 og boede på H.C.Ørstedskollegiet i Odense i 2 perioder. Første gang fra 1969 til 1973 og i anden omgang fra 1974 til 1975. Disse billeder er fra første periode. Desværre har billederne været udsat for en oversvømmelse på Åvej 17 i Varde 1981, men personerne er til at genkende. Nogle af de implicerede ville måske sige at oversvømmelsen skulle have været mere omfattende.

På farvebillederne ses Søren, Sven og Annemarie (1), Søren, Sven, Annemarie og Jess (2), Rolf og Kurt (3), Jess (4), mig selv til højre ved en køkkenfest (5), Annemarie, Søren, mig selv, Line (6), de samme med Kurt i midten (7), og til slut mig igen sammen med Line.

                         De følgende er fra en anden køkkenfest. Første billede viser en fra en anden gang sammen med Kurt og Susanne (1), så Susanne sammen med en medicinstuderende fra gangen, hvis navn jeg ikke kan huske, da han boede der ret kort tid (2), Susanne og Kurt (3), den medicinstuderende og Kurt (4),

                         

mig selv fanget i en samtale fra samme fest med Sven i dybe tanker i baggrunden og Jess ved hans side (5) og Annemarie, Jess og Sven igen sammen med Bjarne, min nabo, og hans kæreste (6), Jess med sin officerskasket (7), jeg har lånt kasketten (8), Margit (9).