Perioden 1994 til 1999

   

Vi tager på en tur til Skotland i 1994. Maria er på sprogkursus i Edinburgh, og Corinna er med os rundt. Det er storslåede landskaber, her ved Fort William. Corinna "is not amused", og læser mange blade for at få tiden til at gå. Så er det straks rarere at være sammen med veninderne Wickie og Louise.

   

I 1996 er jeg på ekskursion med en klasse til London. Min med-lærer er Jørgen Spodsbjerg og hans veninde Britta.   

   

I 1998 er jeg så blevet 50 år, og holder en lille komsammen. Her er jeg så med mit kvinderegimente til venstre og synger lidt for gæsterne sammen med Corinna og Maria..

   

Jeg gik på et dejligt italienskhold og tog eksamen med dem. Vi holdt sammen i lang tid, også i tiden derefter. På denne måde fik vi mulighed for at lave en række afslutninger, som hver gang skulle fejres på pizzeriaet Maremma i Esbjerg. Her er et udsnit af holdet. Gunnar, Mie, Birgit, Sven og vores lærer Mona. Doris er den smilende dame med det røde hår og Lis på hendes venstre side. Til højre er jeg i samtale med Anne.

   

 I 1999 gik jeg og min kollega Leif Poulsen i gang med et Comenius projekt, The Energy Project, med deltagelse af skoler fra Italien, Skotland, Tyskland og Danmark. Vi holdt vores indledende møde i Genova i Italien. 

   

Her ses Mauro og Silvano til venstre, Annegret har travlt med at læse, og Leif er i samtale med Anna Maria Farina fra Genova. Til venstre vores tyske venner: Annegret og Martin.

   
Her er jeg i snak med en eller anden, mens Leif lytter.Vores projekt omfattede besøg på steder med forskellige energiformer, og året efter var vi på besøg på et atomkraftværk i nærheden af Bremen. Her ses vi i vores flotte beskyttelsesdragter.