Perioden 1987 til 1992 med dåb

   

I 1987 fandt Maria og Corinna ud af, at de ville døbes. Vi fik arrangeret en lille familiefest i den anledning, og Line og Thorkild stod faddere.

   

Om sommeren tog vi til Irland igen, og besøgte et sted i Cavan vi havde boet på, Ford House, og snakkede med vores gamle værtinde, Mrs Mundy. Vi skulle selvfølgelig have et familieportræt ved byens navneskilt.

I perioden 1985-86 underviste jeg på sprogskolen i Varde, hvor mine elever var flygtninge fra Iran. Her lærte vi vores venner at kende: Shahla, Gholam, Amin og Ilda.

   

Vi havde også Corinna og Maria "i pleje" hos Dagny og Henry ovre i Mejsling og tog nogle ture til Jægerhus, som deres søn Jens havde købt af Niels.

   

I 1988 afholdt jeg min 40-års fødselsdag, og gæsterne var blandt mange andre Kirsten, Parviz og Christian, Thorkild, Erika og Åge. Også Åse, som var højgravid med Anne.

   

Samme år besluttede vi at gifte os. Dette er det officielle bryllupsfoto, og vi er også her sammen med børnene.

   

I 1989 tog vi en tur til England, nærmere betegnet Cotwolds øst for London, og vi benyttede lejligheden til at hilse på Len og Emmy, som Else kendte via forældrene. De havde mødt ham som allieret soldat under krigen i Vejle.

       

Corinna og hendes veninde Wickie er her blevet nogle fine damer, og Corinna og Maria præsenterer sig også i pænt tøj på de næste billeder.

Samme år har vi også besøg af Karl og Erna, som har medbragt Marie fra Vejle.

   

I 1990 får vi besøg af Knud, min onkel, og hans kone, Herdis. De er her sammen med Erna og hendes svigerinde, Karen.

       

I 1992 er vi på en skitur i Norge sammen med Orienteringsklubben West. Corinna er på slalombakken, og Maria hviler ud efter en lang tur med langrend.


 Jeg inviterer også min ungdomsven Flemming til at komme og besøge os, sammen med sin kone og søn.