Perioden 1976-1978 i Lerpøtparken

                               

På Jægerhus i Nr. Vilstrup ved Vejle boede der en familie: Niels, Karen og Else. Else havde også studeret engelsk på universitetet og havde fået stilling på Varde Gymnasium, hvor jeg skulle tage pædagogikum efter endte studier. Hun blev min vejleder i flere henseender og jeg flyttede ind hos hende i Lerpøtparken.  

   

Herover kan man skimte nogle ansigter på anden sal. Det er mine forældre, som er på besøg. Til højre er Else og jeg på parkeringspladsen foran Varde Gymnasium.

       

Vores samarbejde resulterede i Maria, og på billedet herover er Else gravid. Vi er på et besøg på Jægerhus sammen med Arthur, min morfar.

   

Mine venner fra kollektivet, Leif, Ann Dorthe og Susanne er sammen med vores ven fra denne periode, Niels, på besøg i Lerpøtparken, ligee efter at Maria er født.

   

Her er mine forældre på besøg sammen med morfar Arthur i Lerpøtparken.

   

Her er det så Niels, Karen og moster Thoras tur til at beundre det lille vidunder.

   

I denne periode gik vi lange ture med barnevognen ud ad Lerpøtvej.

   

Min spilleglæde fik fuld udblæsning i denne periode, da jeg fik mulighed for at spille sammen med elever til en forårskoncert. Vi besøgte også Grethe og Leif på Fyn. Jeg havde lært Grethe at kende da jeg en overgang sang med i Odense Blandede Kor.