Perioden fra 1959 til 1970

       

Sådan så den lille dreng ud i 59. Er egentlig fra før denne periode, men det første farvebillede jeg har af mig selv. Billedet er taget ude i en skov, i det område hvor Odense Universitet nu ligger. Strikketrøje og knickers. I 1962 hørte jeg så The Beatles i radioen og ville straks lære at spille guitar og synge højt. Her ses så den håbefulde unge mand. Men egentlig så jeg da rimelig pæn ud i mit fine jakkesæt.

Interessen fort The Beatles udviklede sig i 60erne til en interesse for engelsk, og da jeg ikke kunne finde på andet, ville jeg læse engelsk på universitetet. Derfor fik jeg ideen til at tage på en knallert tur til London i sommeren 1968. Jeg kørte til Esbjerg fra Odense, og mine forældre skulle sydpå og kørte også derover. Her ses jeg i køen på knallerten, og min mor siger farvel. Det var i de go' gamle dage med DFDS og færgen, før Ryan Air.

   

Jeg havde midt i 60erne købt en undulat, som vi kom til at holde meget af. Den blev et medlem af familien, og hed Booboo, med tryk på sidste stavelse. Jeg kom på universitetet i 1968 og det var i perioden derefter, at håret blev længere og længere, og til sidst - omkring 1970 -så jeg ud som på billedet ovenfor med den røde skjorte.

   

Det er taget på en lille udflugt ud til Fyens Hoved sammen med mine forældre. Billedet med den gule skjorte er taget dagen efter, da jeg var blevet klippet lidt pænere.