Perioden fra 1957 til 1976

   

Som 15-årig på Jægerhus ca. 1958 sammen med mormor Anna Sofie, forældrene og skoleveninden Kis. Til højre er hun ca. 16 år.

   

I 1959 boede de i Skyttehusgade, hvor de fejrer jul sammen med mormor Anna Sofie.

Studenterbilledet 1961. Det er Else i bageste række, nummer tre fra højre.

       

Så nydelig kan man se ud i en studenterkjole med huen på. Her er hun på vej rundt i karet efter dimissionen. Og så skal livet leves og dertil hører selvfølgelig at ryge en cigaret.

   

I en periode har moster Thora en italiensk kæreste, Eugenio. Her ses hun sammen med ham på Jægerhus i 1963.

Også i 1963 tager Else en tur til England. Hun kan ses på Englandsfærgen i vinduet i midten.

       

Her besøger hun Len, den engelske soldat, som familien har stiftet bekendtskab med under hans ophold i Danmark lige efter krigen. Efter mange år får han omsider sin østtyske kæreste Emmy ud af Østtyskland, som han nu er gift med. De bor i Worcestershire. Else tager blandt andet på besøg i Bourton on the Waters, hvor hun er her ved siden af en mini-udgave af kirken.

       

Efter studentereksamen tager Else til Århus for at læse på universitetet. Hun bor i flere år på kollegium 9 i Universitetsparken. Til venstre en studieveninde, Inge Lise Stadil Nielsen. I midten er Else på sit værelse og til højre i køkkenet sammen med blandt andre Else Marie Vedel Pedersen til venstre og Jette Holm, den bedste veninde i studietiden, bagest i hjørnet.

       

Omkring 1970. Mor Karen i sit es. En glad husmoder i sit bedste øjeblik. I gang med at lave mad i køkkenet på Jægerhus. Anledningen er besøg af Maren og Hans Jacquet og på billedet til højre er det Maren, fætter Henning og Anna, Nis's mor.

       

1971 på Jægerhus. En smart ung dame.

I 1973 er tøjstilen ved at ændre sig. Her leger Else med den en hundehvalp, som er den nye Zenta.