Corinna præsenterer sit DTU projekt
Mandag den 11. februar 2008

 Mandag d. 11. februar 2008 præsenterer Corinna sit projekt om mikro-RNA på DTU. Vi har mulighed for at overvære det sammen med Bo og flere af hendes venner.
    
Det går fint og her bagefter voteringen står Corinna sammen med sin ene vejleder, censor og sin anden vejleder Jack. Til højdre en glad Corinna sammen med Bo og venner..
    
Til venstre snakker hun med sine to vejledere, som deltager i festlighederne. Ilda er også til stede og lykønsker hende med en buket. Else er ved at gøre klar til festlighederne med champagne og lækkerier
    
Else og jeg får også lejlighed til at lykønske hende. og Bo præsenterer Corinna for en flot buket. Han havde øvet hendes præsentation med hende så mange gange, at han næsten selv kunne det udenad, så han er også stolt over resultatet.
   
Herover præsenterer jeg en flot indbunden National Record of Achievement bog for Corinna, hvor hendes livshistorie præsenteres.
    
Martin og Ilda deltager som nævnt også i festlighederne. Bo tager for sig af lækkerierne.
    
Det er næsten som om det er Bo der har præsenteret sit projekt, så træt han er. Om aftenen fejrer vi den vellykkede afslutning på en spændende fransk restaurant på Gråbrødreplads.
    
Corinna pakker gaver op mens vi kigger på.
    
Det er nogle spændende gaver.
    
Mor fortæller også lidt om Corinnas vej gennem livet, og her præsenterer hun My Little Pony, som muligvis har medvirket til resultaterne. Corinna diskuterer med Martin.