Anden juledag 2016
På Lumbyesvej
    
Anden juledag har vi besøg af Hans og Lone, Bo og Corinna og selvfølgelig Solvej og Vera. Stuegulvet bliver straks oversået med legetøj og Vera går i gang med Lego og bilen med lyde i. Solvej er i gang oppe på bordet med et Bamse og Kylling puslespil.
     
Det kræver nogle overvejelser som Bo er med til. Senere kommer farmor Lone ind i stuen sammen med Solvej: de har fundet et Barba-puslespil, som Solvej går i gang med på stuebordet.
    
Det arbjejder hun intenst med, men så får hun sig en tur på motorcyklen og en snak med farfar Hans.
    
Hun tumler rundt med motorcyklen. Vera arbejder stadig med bilen med lydene sammen med far på gulvet.
     
Dagen efter spiser vi så morgenmad og Vera troner på sin babystol med spændende legetøj. Og Solvej får sig en lækker nutellamad.
    
Vera vil meget gerne gå, men kan ikke selv endnu holde balancen, så det er godt mormor kan hjælpe hende. Den store kasse med forskelligt legolegetøj er et sandt skattekammer.
    
Solvej gemmer noget spændende bag ryggen og forærer det så til Vera.
    
Se, Vera, en giraf! Senere spiller mor, morfar og Solvej et billedbankospil.
    
Vera elsker at lege med maden, så stolen og bordet bærer præg af det. Senere er det morfars tur til at gå rundt med Vera. Hun er utrættelig!
    
Så er tiden kommet til afgang til Frederiksberg. Vera sidder omklædt og klar på entregulvet, og bagefter bliver hun og Solvej fastspændt på bagsædet af bilen, klar til afgang!