Julen 2010
Bedsteforældredag, juleaften, juledag, og frokost hos Hans og Lone
   
Den 16. december er vi til bedsteforældredag i Kvong Børnehave sammen med Merry og Erland. Der bliver serveret et hav af lækre kager som vi sætter til livs. Merry byder også Anders på en pebernød, men Else morer sig lidt med Sofie, som har bemægtiget sig Erlands stok.
   
Her er vi allesammen ved kagebordet, og bagefter er vi inde og hjælpe Sofie og Anders med at lave pebernødder. Anders er koncentreret om at få skåret stykker til så præcist som muligt.
   
Sofie benytter en lidt mere alternativ metode, for hun har tænkt på at lave noget lidt andet, nemlig sit navn, også dette i en lidt alternativ udgave.
   
Juleaftensdag ligger der igen en lag af fint hvidt sne over haven, og inde i stuen har jeg pyntet juletræet, som vi selv har været ude at hente og selv savet fri.
   
Else er i køkkenet og skal snart traktere. Traditionen tro har vi købt to ænder, som her ligger og hygger sig i ovnen.
   
Vendepladsen foran huset er fortryllende med sne og solskinsvejr.
   
Corinna ankommer - efter at have transporteret Bo til Tjæreborg og Ilda og Amir hjem til deres forældre i Varde - i sin nye smarte Hyundai Getz. Else får sin jakke på i kulden og kommer ud for at hjælpe Corinna ind med gaver.
   
Jeg har allerede hentet Erna fra Carolineparken, og senere prøver jeg at tage et billede af Erna, Corinna og mig i dagligsturen.
   
Men nu er tidspunktet kommet til at spise juleanden. Da vi er godt mætte, bevæger vi os ind til juletræet og tænder lysene, så 'det står med al sin pynt'.
   
Corinna starter med at være julemand, og senere går det lidt på skift. Og her til højre er hun den heldige, der skal pakke sin gave op.
   
Juledag kommer Bo på besøg, og her viser han sammen med Corinna de to 'gaver' - layout hjulpet på vej af Publisher - som de får af os: tilskud til sangundervisning og en 'In Ear' hovedtelefon.
   
Anden juledag er vi inviteret til julefrokost hos Hans og Lone i Tjæreborg, og her er vi ankommet til deres hus. Inden længe sidder vi klar ved bordet, og Hans introducerer den omfattende menu. Bo ser ud til at se frem til serveringen, og Else spørger måske om hun har plads til alt dette!
   
Her er et vue ud over den hyggelige stue, og Lone morer sig over Hans' introduktion, hvorefter vi går igang med en overdådig julefrokost.