Erna på rundtur på Fyn
9. august 2008
   
I 2006 flyttede Erna til Varde efter at have boet på Kragsbjergvej i Odense i 55 år. Dette var en stor omvæltning, men når hele familien bor i Vestjylland, er det meget upraktisk med den store afstand. Men i sommeren 2008 beslutter Corinna og jeg at tage med Erna en tur til Padesø på Fyn for at besøge Jytte, som kan klare at bo alene på en stor gård. Til venstre Corinna og Erna med Jytte imellem sig ved ankomsten og til højre er jeg sammen med Jytte og Erna.
    
Senere får Erna og Jytte sig en sludder i køkkenet og vi får lidt juice i stuen . 
    
Turen går nu videre ind til Odense, hvor vi først besøger Gunild. Hun er flyttet ind i en ny lejlighed i samme område, hvor hun er nærmere jorden, da benene ikke er så glade for trapperne mere. Men hun holder stadig sin glæde ved at spille bridge ved lige. Her er hun sammen med Corinna og Erna.
   
Vi får os en rar snak til kaffen.
    
Til sidst sammen med Erna og mig, da vi er ved at tage afsked. Så går turen videre til Tulle og Arne, som ikke bor langt derfra. Arne tager imod os ved trappen.
    
   Tulle har i nogle år haft svært ved at bevæge sig og får daglig hjælp til det praktiske. 
    
Tulle kan ikke flytte sig fra sin rullestol, hvorimod Arne stadig er i fuld bevægelse.
    
 Vi hygger os gevaldigt med kaffe og kage. Arne sørger for at vi ikke mangler noget.
    
Til sidst skal vi også besøge Johanne. Her er vi ved hoveddøren på Drewsensgade. 
   
Hende lærte Erna at kende, da hun gik til engelsk på aftenskole. De fandt ud af, at de kunne godt sammen og tog på flere rejser sammen.
    
Erna og Johanne i snak. Bagefter følger Johanne Erna over til bilen, hvor vi tager afsked.