Elses fødselsdag
4. oktober 2012
   
Torsdag d. 4. oktober 2012 fylder Else rundt, men holder først fødselsdagen om lørdagen og i den anledning har hun lavet en lækker kage med et tal. Da børnebørnene ankommer, så er den og også chokoladepastillerne ovenpå en stor publikumssucces. Her sidder Else og venter på gæsterne fra Frøstrup sammen med Corinna og Bo, som er ankommet fra København om fredagen.
   
Om lørdagen ankommer de ude fra Frøstrup. Som sædvanlig er der liv og glade dage med de fire ildkugler, og Anders medbringer en speciel gave, som mormor her viser frem. Men der er også andre gaver som der så skal pakkes op. Det lader til at Sofie glæder sig!
   
Jacob laver lidt sjov med fotografen. Efter at vi har drukket kaffe og været på skattejagt, venter der børnene en speciel aktivitet: de skal lave sig et græskarhoved. Der er jo ikke så længe til Halloween. De kaster sig ufortrødent ud i det. Signe får dog lidt hjælp fra Bo, og Corinna står klar til at hjælpe Anders og Sofie.
   
Der arbejdes ihærdigt, og der graves indmad ud, som Jacob her viser lidt frem af,
   
Til sidst er vi ved at være færdige og vi kan komme låg på hovederne. Der samler sig en stor bunke indmad på bordet.
   
Sidste hånd lægges på værket og det flotte resultat stilles ud på dørtrinet til almindelig beskuelse. 4 flotte, frygtindgydende græskarhoveder.
        
Efter aftensmaden samles vi allesammen foran fjernsynet for at se Matador. Der hygges gevaldigt nede på gulvet.
   
Udenfor står de fire barske hoveder og vogter. Dem kan børnene tage med hjem til Frøstrup. Og fødselaren kan glæde sig over de flotte blomsterbuketter som hun har fået af familien og venner.