Solvej og Vera
 
En weekend i august på Frederiksberg
5-7 august 2016
    
Bo har af og til nogle lange vagter på hospitalet, så Corinna har bedt os om at komme for at hjælpe hende med at underholde børnene mens han er væk. Inden han tager på arbejde er vi på en lille tur sammen ned på Hostruphaves legeplads lige ved siden af hvor de bor. Solvej i smart outfit på sin vandrecykel. Tilbage i lejligheden leger hun og Vera sammen på gulvet.
    
Solvej leger intenst med sine tasker, mens Vera ser interesseret til. Så vender Vera sig om mod fotografen som om hun vil sige: Hvad er det dog, storesøster har gang i!
    
Dagen efter skal vi hen på en anden legeplads. Her står Solvej klar uden for huset, bevæbnet med spande og skovle. Så vandrer hun afsted med mormor.
    
Corinna følger efter med Vera i barnevognen og dirigerer ruten. Så vandrer mor og datter...
    
...mens mormor kører afsted mod børnehaven over for Frederiksbergcentret. Vel ankommet går Solvej i gang i sandkassen.
    
Corinna kigger på mens Solvej fylder sine isbægre op.
    
Else får en hindbæris, mens Solvej allerede er i gang med nye aktiviteter. Og det er i København og på Frederiksberg, man skal møde jyder. Tilfældigt møder Corinna sine gamle klassekammerat Sonja, som også bor her og har tre børn. Solvej er hoppet op på stenene, som er rundt om sandkassen.
    
Hun når at kravle hele vejen rundt, inden hun får en velfortjent banan.
    
Da Vera vågner op efter sin middagslur, får hun lidt frugtmos. Tilbage i lejligheden vil Solvej gerne kramme Vera.
    
Corinna og børnene leger på gulvet.
    
Det går livligt for sig, og jævnligt udstøder Vera nogle høje hvin. For at få et indtryk af styrke og intensitet, klik på billedet til venstre for at se to videoer. Endelig kommer far hjem fra arbejde, og efter at Solvej har hilst ham velkommen, har Vera også en chance.