Vera kommer til verden
Dagen før Solvejs fødselsdag!
7. februar 2016
    
Vi er inviteret til Solvejs fødselsdagsfest på Frederiksberg om søndagen d. 7. februar, selv om den først rigtig er om mandagen. Vi skulle have været 7 gæster, da Maria og Jacob også gerne ville med os og Hans og Lone ville tage Annelise, Lones mor, med undervejs på Sjælland. Godt nok er Corinna højgravid, men terminen er først d. 13, så der er god tid. Men tidligt om morgenen ringer Corinna og fortæller, at veerne så småt er begyndt. Maria og Jacob når ud til os og bliver forbavsede over at planerne er blevet ændret. Corinna har nemlig bedt os, Else og Palle, om at overnatte for at tage os af Solvej, så Maria og Jacob beslutter at blive hjemme i Vestjylland. Hans og Lone er allerede undervejs, men bliver omdirigeret og tager direkte til København.
Da vi kommer derover, er det lige før Corinna og Bo tager afsted til hospitalet, så vi arrangerer os med Solvej og holder en lille fest for hende. Med kagekone og boller og lys og flag. Hun ser spændt til da dele skal til at begynde.
    
Corinna har købt en lækker kage, som de voksne godt kan lide, hvorimod Solvej nøjes med at kigge beundrende på den og foretrække en bolle. Imens går fødslen i gang på hospitalet!
    
Mandag morgen afleverer vi Solvej i vuggestuen. Om morgenen har hun været lidt sagtmodig og savnet far og mor, men da hun først er i de vante omgivelser, er humøret højt igen. Om eftermiddagen kommer Bo og Corinna så hjem med resultatet:
en lille nysselig baby, i dyb søvn. Man glemmer altid hvor små sådanne babyer er!
    
Her er hun så lidt tættere på og når dynen er fjernet kan man rigtig se hende. Det ser næsten ud som om hun smiler. Klik på billedet.
          
Så kommer Solvej hjem og hilser på Vera for første gang. Hun aer hende kærligt og er meget interesseret. Og på begge sider af sig har Vera bragt nogle gaver med sig til Solvej! Klik på billedet.
    
Der bliver lukket gaver op, mens mormor kigger på. Og gaven fra mormor og morfar, en fiskedam med fiskestænger og magnetiske fisk bliver prøvet af. Klik på billederne.