Solvej går
 
På besøg på Frederiksberg 11-14 juni 2015
       
Vi tager af sted til Frederiksberg om torsdagen og om fredagen passer vi Solvej mens Corinna er på arbejde og Bo er på kursus. Der er dejligt vejr, så vi vandrer en tur over til Landbohøjskolens Have. Vi går ud på den lille ø i midten af dammen og her er Solvej meget interesseret i ænderne og kravler op på jernstakittet.
     
Om aftenen tager vi ned til vuggestuen, hvor der er et arrangement for alle børnene og deres forældre. Der er hængt forskellige interessante ting op, som Solvej gerne vil kigge på.
    
De kigger rundt omkring og så går Solvej ellers i gang i sandkassen.
    
Mens hun leger får hun øje på mormor der står og kigger på.
    
Dagen efter er vi i lejligheden, hvor  Solvej  kravler rundt på sofaen og finder legesager og bøger. Klik her for at se hende i bevægelse. Da det er dejligt vejr, er der også mulighed for en tur på altanen. Hun er meget interesseret i de fugle hun kan se herfra. Nullerbamsen er selvfølgelig med.
    
Vi har aftalt med Line og Richard, at de kigger forbi til frokost, så her er vi allesammen. Lidt senere kommer Bo hjem fra kursus, så vi tager endnu engang en tur ned til Landbohøjskolens Have, hvor Corinna og Else hviler sig, mens Bo kigger på ænder sammen med Solvej.
     
Solvej har opdaget hvor dejligt det er at kunne gå selv, så hun vandrer hvileløst rundt med far i hælene. Vi fortsætter over til legepladsen i Hostrups Have, som ligger lige ved siden af hvor de bor.
    
Her skal Solvej igen i gang med nye eventyr og hun har også held med at komme ned fra gangbroen.
    
Far leger i sandet med hende, og lidt senere får hun øje på en hund som hun er meget interesseret i og skal hen og kigge på.   
     
Til sidst får hun en tur på fars skuldre hvad hun er meget begejstret for.