Solvejs 1 års fødselsdag
8 februar 2015

   
Nu er Solvej blevet 1 år, og det fejrer vi med en fødselsdagsfest på Lumbyesvej. Her har vi dagens fødselar ved morgenbordet, og bagefter går hun på opdagelse i stuen, hvor der er flere ting der kan rives ned på gulvet.
    
Solvej går frem ved at støtte sig på møblerne, og far kan også hjælpe til, så at vi kan komme videre omkring.
    
Men ingen fødselsdag uden gaver! Solvej kan lige nå op til de spændende pakker, og indpakningen og sløjfen er lige så interessant som indholdet, især når den anbringes på mors hoved.
    
Indeni er der en pludderkanin. Og hun får også en zylofon, men hvordan spiller man på sådan én? Det er nok bedst lige at smage på den først.
    
Vi skal have hentet fødselsdagskagekonen, så Corinna og morfar får anbragt Solvej i truntemobilen og går af sted og henter den flotte fødselsdagkage.
       
Da vi kommer tilbage, har Solvej fået sin fine kjole på og er klar til at modtage flere gæster. De myldrer ind fra Frøstrup. Hans og Lone, Bo's forældre, er allerede kommet, og kigger på.
    
Signe aer Solvej, og der diskuteres livligt. Corinna studerer det fødselsdagskort, som Jacob har lavet.
   
Her er hans tegning, og ved siden af til højre er det hjerte som Sofie har lavet.
    
Vi sætter os til bords for at spise kagekonen og de boller mormor Else og den kage farmor Lone har lavet. Solvej er med til bords i sin fine babystol. Vi er ved at gå i gang med lækkerierne.
    
Valget af juice kan være svært, men Anders finder ud af det. Så er vi alle bænket.
    
Solvej følger opmærksomt al postyret, og er selvfølgelig i gode hænder mellem mor og far. Senere begynder hun sin vandring hen til bedsteforældrene og sidder trygt hos lone mens Hans kigger på