Jacob og Sofie løber orienteringsløb
med OK West i Gyttegård plantage september 2013

Weekenden d. 7-8. september passer vi Signe, Anders, Sofie og Jacob. Jeg har også meldt mig til et orienteringsløb i Gyttegård ved Billund, så jeg tager Jacob og Sofie med mig, mens Else passer de to yngste.

    
Jacob og Sofie har mod på at prøve at løbe en børnebane, så her er de ved at tilmelde sig ved startteltet. De får instruktion i at bruge kortet...
    
...så her er de klar til at gå i gang. De er dygtige, og her har de allerede fundet først post. De klipper i deres kort med tangen, så de kan bevise at de har været ved posten.
   
De vandrer videre gennem skoven. Jacob har travlt med at studere kortet for at se hvilken vej de nu skal vælge. Så løber de ellers hurtigt af sted til næste post gennem den vilde natur.
     
Her kommer de så i fuldt firspring til sidste post, hvor de klipper med tangen for sidste gang.
    
Flot klarret. Det lykkedes dem at finde alle posterne. Tilbage ved teltet melder Sofie ind, mens Jacob klipper målposten.
   
På bordet står præmierne og venter. De får hver en pose Haribo slik som belønning for at have gennemført løbet uden fejl. Bagefter løber jeg mit løb, og til allersidst sidder vi sammen med de andre fra klubben og slapper af oven på anstrengelserne.