På legepladsen
9.oktober 2010
   
Denne lørdag er familien fra Frøstrup på besøg på Lumbyesvej. På et tidspunkt siger børnene at de vil på legepladsen og morfar går så en tur derover med dem. Vi har go-karten med, og selvfølgelig vil de alle tre køre på den, så det kræver ikke så lidt diplomatisk snilde for at de alle kan få lov. Men vi ankommer til legepladsen ved Kæret og Anders, Jacob og Sofie går straks i gang med at afprøve mulighederne. Her er det først rutschebanen, som Anders er på vej nedad. Men han har fundet ud af at man også kan gå opad, så derfor kan Sofie ikke rutsche ned.
   
Så er der endelig fri bane og så er det Jacobs tur, men igen mener Anders at han skal gå den modsatte vej.
   
Så i stedet prøver Jacob tovnettet af, og det inspirerer også Anders. Imens prøver Sofie at balancere på et andet tovværk.
   
Så er turen kommet til gyngerne, hvor Sofie sætter fart på for at komme højt op, mens Anders er ved at komme i gang. Jacob prøver også mens Sofie allerede er på udkig efter andre muligheder.
   
Og det er noget der kræver energi og kræfter: armgang ved ribberne. Jacob opdager det og bliver også inspireret.
   
Og det går hurtigt afsted gennem alle ribberne. Imens prøver Sofie at klatre op ad bjergsiden.
   
Til sidst er det på tide at vende hjemad, så Jacob får mulighed for at være den der starter med go-karten. Han og Sofie skynder sig afsted, mens Anders og morfar følger efter. Morfars nerver er endnu lidt flossede oven på alle disse  - ifølge ham - halsbrækkende udfoldelser.
   
Hjemme venter Signe i entreen på at se sine søskende, og hun bliver glad da hun opdager dem udenfor.