Sommerbesøg fra familien i Frøstrup
Søren, Maria, Jacob, Sofie og Anders på Lumbyesvej august 2009
   
I første halvdel af august 2009 er der en dejlig varm periode med solskin og varme. Sommerfuglebusken i haven tiltrækker mange sommerfugle, og her er der en dagpåfugleøje og en nældens takvinge. Høstanemonerne står også flot sammen med bregnerne og vedbend-bunddækket.
   
Floksen er blevet til en stor flot staude sammen med solhatten. Haven er i det hele taget dejlig at bevæge sig rundt i, men det første Jacob tænker på når han ankommer er at få fat i ballonerne og pumpen og kreere sig et farverigt monster, som han viser på terrassen.
   
Anders bevæger sig nysgerrigt rundt i stuen og kommer også ud på terrassen, hvor Sofie er i gang med at prøve gokarten af. Senere er hun ude på vejen, hvor man kan få mere fart på.
   
Vi har købt et bordfodboldsæt til børnene, og her er Else og Jacob ved at prøve det af. Det gælder om at få øvelsen med at dreje håndtagene rundt, og til venstre forsvarer Jacob sig og holder bolden på afstand af målet. Sofie ser interesseret til.
   
Vi drøfter børnesituationen med Maria og Søren. Maria skal nedkomme inden en måned, så der er nok at se til med tre aktive børn og en i vente. På terrassen er der gang i spraydåserne, men det ser værre ud end det er. Klistret kan tages af uden besvar når det tørrer.
   
Herover er Jacob i gang med at give mormor en ordentlig gang lak.
   
Søren har kreeret en hat af ballonerne og Maria betragter Jacob som her fået den på.
   
Det er også altid sjovt at puste sæbebobler, og de ser flotte ud når man kan se sollyset igennem dem. Senere kunne jeg tænke mig at få et familieprotræt af dem allesammen, og den første til at anbringe sig på græsset er Maria.
   
Så har Sofie fået sig anbragt hos mor. Det er som at samle en myretue, men til sidst bliver allesammen samlet på et billede.
   
For at have plads til to voksne og fire børn i én bil har Maria og Søren udskiftet deres Skoda Fabia med en Berlingo, som meget kompakt og smart kan give plads til allesammen. Her ses de ved afrejsen.